Folyamatosan beszélni fogok magamról, de most inkább arról, hogy egész pontosan mi is lesz - legalább is a terveim szerint - a terápiás napló. Nem az én agyamból pattant ki az ötlet. Ez a házi feladatom a pszichológusnál, ahova már évekkel ezelőtt el kellett volna mennem, de persze nem tettem. 
Tekintettel arra, hogy párterápiára is járunk a férjemmel, ezért ide fogom  a párterápia házi feladatát is írni. 

Szóval a férjem, hívjuk A-nak 
hétfőn: felajánlotta, hogy megcsinálja a kávémat;
kedden: nem emlékszem
szerdán: megkérdezte, hogy kérek-e bort, majd töltött nekem
csütörtök: az ma van, idegesen felhívott és exkuzálta magát, hogy 6kor kapott egy nagyon fontos feladatot és feltehetőleg csak 9 után ér haza--- neeeeeeeeeeeeeee, ez a tipikus esete annak, amikor a kis szőke meghívatja magát vacsizni, többek között ezért járunk párterápiára.

Meg azért mert van két gyerekünk egy 5 és egy 3 éves nyolc éve tartó házasságunk és tizenegy éve tartó párkapcsolatunk, amit meg kéne menteni, mert muszáj.

Visszatérve magamra, a jövő héten, kedden lesz a következő alkalom és addig ki kéne találnom, hogy mi is szeretnék elérni az egyéni terápiával? Jelenleg fogalmam sincs, hogy mit lehet elérni ezzel, a párkapcsolati terápiát azért kezdtük el, mert már folyton veszekedtünk és szex sem volt. A-nak pedig magas vérnyomása is van.

Na elsőre ennyit, vinnem kell a gyerekeket fürödni.